nobilis rendelo13A legkorszerűbb 4D Ultrahang készülékkel felszerelt rendelő Debrecenben

- 4D hüvelyi vizsgálófejjel
- 12 hetes  magzati szűrővizsgálat FMF kritériumok szerint, lelettel.
- I. trimeszterbeli kombinált Down-kór szűrés.
- I. trimeszterbeli szűrővizsgálat egyénre szabott kockázatbecsléssel.

A 4D-s hüvelyi ultahangvizsgálat részletgazdagabb, és pontosabb képet mutat, ezáltal biztosabban felismerhetőek az esetleges rendellenességek. Különösen fontos ez a 12 hetes magzati  szűrővizsgálat során amikor milliméter pontosággal kell  meghatározni fontos méréseket. Ezt biztosítja számunkra a legkorszerübb 4D hüvelyi vizsgálófej.

Az anyaság érzése már a fogantatást követően néhány nappal, héttel kezdődik. A kismamák érzékelik a "más állapot"jeleit, figyelik testük külső-belső változásait. Nem kis dolog, egy új élet van kibontakozóban. Az érzések még bizonytalanok, tele vannak aggodalommal.Bíztos minden rendben van? Egészségesen fejlődik? Meg van mindene? Esetleg nincsenek e ketten? Fogalmazódik meg a kérdés minden kismama gondolatában. De jó lenne látni! A szív dobbanását hallani. Ma már ez nem lehetetlen, mindenki számára elérhető az a fantasztikus lehetőség, hogy néhány napos vérzés kimaradást követően látható a terhesség a legkorszerübb 4D ultrahang segitségével.Nyomonkövethető a magzat fejlődése.Nincs annál felemelőbb érzés amikor a kismama,édesapa saját szemével láthatja a magzat mozgását, szívműködését, grimaszait, sőt a kivetítőről a magzat a családra vissza mosolyog.Olyan boldogság tölti el a kismamák szívét, amihez fogható nincs kerek e világon.Ebből kaphatnak ízelítőt az apukák is, amikor egy 4D ultrahang vizsgálat során kézzel foghatóvá válik ami addig csak érezhető, sejthető volt.Nevén lehet nevezni a magzatot,hiszen kiderül hogy kisfiú, vagy  kislány e. A Noblis 4D ultrahang rendelőben részesei lehetnek ennek az élménynek. Megajándékozhatják születendő gyermeküket a lehetőséggel, hogy ő is megnézheti saját magát  "pocak lakó" korából. Olyan ajándék ez ami később már nem pótolható.Pszichológusok által is bizonyított, hogy a magzat látványa érzelmileg erősíti a kötődést mind az anya-gyermek, mind az apa-gyermek kapcsolatban.

 

4D Baba mozi: 20.000 Ft    HD live,5D babamozi:25.000 Ft

  • 4D felvétel készül a magzatról DVD-re
  • 4D-s videoklip (4D babamoziés fotók CD-re (4D babafotók),
  • továbbá 2 db színes fénykép AJÁNDÉK

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK:

  • terhesség megállapítás
  • magzati genetikai szűrővizsgálat szakmai protokoll alapján
  • cikluskövetés, meddőségi kivizsgálás kezelés alatt
  • méhen belüli fogamzásgátló eszköz (IUD) helyzetének ellenőrzése ultrahanggal
  • endometrium vastagság mérése, esetleges endometrium polyp 4D ábrázolása, 
  • a méh  és üregének  vizsgálata,fejlődési redellenességeinek felismerése, alakbeli eltérések, septumok 3D ábrázolása.
  • Ováriumok (petefészkek) szerkezetének megitélése,PCO szindróma, cysták, kóros szerkezetbeli elváltozások stb... felismerése.

Magzati kromoszóma rendellenességek kockázatmentes genetikai szűrése anyai vérből.

Nifty,Trisomy, Panorama tesztek

 

További szolgáltatások és árak ITT