12 hetes baba ultrahangos HD live képe

3D-4D ultrahang technika a tomographia módszerén alapuló képalkotó eljárás, mint a CT és MRI. A 3D technika a hagyományos kétdimenziós technikára épül, annak sorozata, és lefedi a teljes vizsgálati volument.

4D ultrahang technikával térben és időben élethű, látványos képet kapunk. A 4D ultrahang technikával kiegészített szűrővizsgálat biztonságosabbá teszi az esetleges fejlődési rendellenességek kimutatását. Továbbá a látványelemen túl pszichológiai jelentősége is van, hiszen a baba látványa érzelmileg erősíti a kötődést mind az anya-gyermek, mind az apa-gyermek kapcsolatban.

Felejthetetlen élmény a család számára látni a születendő magzatot, megfigyelni a méhen belüli mozgásokat, grimaszokat, mosolyt.
Szembeötlőek lehetnek a szülőkkel kapcsolatos hasonlóságok.

  • 3D ultrahang esetén a metszeti síkok sorozatát dolgozza fel a készülék térbeli képpé.
  • 4D valós idejű ultrahang, azaz a térben megjelenített képet már mozgásban is látjuk. A 4. dimenzió tehát maga az idő. Térben,valós időben figyelhető meg a magzat mozgása, arckifejetései, helyzetváltoztatásai.
  • 5D Hd live funkció, a legmodernebb felbontás, fotó-realisztikus képalkotás, változtatható virtuális fény, bőrszínhez kódolt képmegjelenítés. (Volusion S8 BT18 típusú ultrahang készülékünk teszi lehetővé)
  • Mit takar az 5D kifejezés? A készülékben meglévő szoftverek összességét, ami a legmodernebb, legélethűbb képminőséget biztosítja. A diagnosztikában a még precízebb mérési lehetőségeket, olyan technikákat, ami  a korábban nem vizsgálható területeket is megmutatja. (Volusion S8 BT18 típusú ultrahang készülékünk)
  • Sono NT: Automata tarkóredő mérés FMF irányelvei szerinti magzati biometria.
  • A VCI szoftver a magzati gerinc, agy vizsgálatában ad plusz információkat. Nőgyógyászatban a méh üregéről olyan felvétel készíthető a szoftver segítségével, ami a korábbi módszerekkel nem volt lehetséges.

4D videoklippek különböző korú magzatokról

HD live ultrahang video

27 hetes ultrahang video

25 hetes ultrahang video

27 hetes ultrahang video

27 hetes ultrahang video

32 hetes ultrahang video