GE Healthcare Voluson S8 BT18 típusú ultrahang készülék

Kelet-Magyarország legjobb szülészeti-nőgyógyászati ultrahang készüléke Debrecenben egyedül a Nobilis 4D Ultrahang Magánrendelőben!

Novákné Szerdahelyi Zsuzsa ismételten a legmagasabb szintű minőséget választotta, a GE Healthcare Voluson E10 típusú csúcskategóriás ultrahang készülékével folytatja munkáját, hogy a kismamáknak kiemelkedő szintű ellátást biztosítson. Debrecenben egyedül a Nobilis magánrendelőben használják a legújabb 4D ultrahang Voluson E10 készüléket. 

Gratulálunk Zsuzsa, sok sikert az elkötelezett munkádhoz!

Ge Ultraschall Logo nobilis maganrendelo 4d ultrahang debrecen 
GE Healthcare

 

Voluson™ E10: Tökéletesség, amit követel, szabványok, amelyeket kijelöl

Voluson E10, termék a Szakértői Sorozatból (Expert Series), amelyet a szülészeti/nőgyógyászati és perinatológiai magasszintű diagnosztika számára fejlesztettek ki, ahol többségében bonyolult esetek fordulnak elő. 

Voluson E10, legújabb változatában a legfejlettebb és leghatalmasabb ultrahang rendszerünket képezi. A rendszer innovatív kiképzése és hatalmas lehetőségei leegyszerűsítik az Ön számára a szükséges információk összegyűjtését.

 • A konvencionális diagnosztikai korlátozások kikerülése, nagyobb mennyiségű információ szerzése, nagyobb áttekinthetőség és gyorsaság.
 • A mérési hatékonyság, pontosság és ismételhetőség növelése a Voluson rendszer automatikus funkcióinak köszönhetően.
 • Az ultrahang vizsgálati képek adatai és az eredmények biztonságos cseréje a páciensekkel és a csapatában lévő orvosokkal.
 • A munkaciklus hatékonyabbá tétele: ViewPoint segít egyszerűsíteni mindennapi munkáját a rutin ellenőrző vizsgálatoktól a komplikált diagnosztikai vizsgálatokig.

Voluson E10: Kivételes 4D elektronikus képek

Radiance System Architecure E10 készüléke, az eM6C, első elektronikus 3D/4D fejjel, elhajlított matricával, ultragyors térfogatmérési gyakorisággal, tökéletes egynemű térfogati felbontású képet ad - áttörést jelent, főleg a magzat 4D ultrahangos vizsgálatában.

 • 3d 4D ultrahang voluson E10 keszulekKét-Síkú Ábrázolás (Bi-Plane imaging) - Egyidejűleg biztosítja nagy felbontású képek kivetítését nagy frissítési gyakorisággal, két egymásra merőleges síkon. A technológia alkalmazható 2D és színes Doppler képalkotásban.
  Klinikai alkalmazás: gerinc vizsgálat, szájpadlás, szív, agy és amniotikus punkcióval járó eljárások, perkután köldökzsinórvér-gyűjtés, korion villus mintavétel, merőlegesség igazolása (azaz méhnyak áttetszősége, magzati szívvizsgálat), potenciális akadályok feltárása a beavatkozások előtt.

 • VCI-A (Térfogati kontraszt képalkotás) - Kiváló kontraszt felbontást biztosít a vastag szelet térfogatú szürkeárnyalatos és színes Doppler-képeken keresztül. A képkocka frissítés sebességének 23%-os növekedésével a VCI-A szabványos módban használható*.
  Klinikai alkalmazás: Magzati agyszerkezet, végtagok, szájpadlás, puha szövetek, szív tetszőleges síkban, és kontraszt felbontás hozzáadásaként a puha szövetek, agy, szív stb. vizsgálatánál.
  *Összehasonlítva a BT15 modellel

 • eSTIC (Tér-Időbeli Kép Korrekció) - javítja a magzat szívének vizsgálatát a redukció révén, egészen az akvizíciós idő 75% szintjéig a hagyományos STIC-vel szemben..
  A magzat mozgásából eredő műtermékek csökkentése és a B & C javítása. Az akvizíciós idő lecsökken, 12 s helyett 1,3 s.
  Klinikai alkalmazás: Magzati szív-vizsgálat, anatómiai, patológiai és fiziológiai értékelés 3D dimenzióban.

 • e4D SnapShot (e4D felvétel) - lazán és gyorsan rögzíti a magas minőségű 3D vagy eSTIC képet, a munkaciklusban fellépő szünet nélkül
  SnapShot optimalizálja a vizsgálati időt az egygombos hozzáférésnek köszönhetően a 4D módból, valós időben a nagy felbontású képek akvizíciója részére. A SnapShot csökkenti a billentyű leütési számot több mint 80%-kal a 4D-ből való áttéréskor valós időben az eSTIC-be vagy a 3D megjelenítéshez** Összeségében csökkenti az akvizíciós időt 67%-kal*** **Az összehasonlítást GE eM6C fej és GE RAB6-D fej alkalmazásával végezték.
  ***3D, BT20 felvételi idejének csökkentése összehasonlítva a BT17-tel

 • Voluson e4D képek
  A Voluson e4D technológia ultragyors frekvenciát vezet térfogati vizsgálatokba, elasztikus ábrázolási formákat és tökéletes felbontást, a rutin szülészeti vizsgálatoktól a bonyolult magzat echó kardiográfiáig.

Voluson E10 thumbs nobilis maganrendelo 4d ultrahang debrecenVoluson E10 – Radiance System Architecture

 Új szabványokat jelöl ki az ultrahang vizsgálatokban és a megjelenítési technológiákban a kifinomult nyaláb-alkotásnak és a fejlett feldolgozásnak köszönhetően

 • NAGYOBB ÁTTEKINTHETŐSÉG
  4x, jobb párhuzamos visszhang feldolgozás rendkívül alacsony zavarszintet és imponálóan reális 2D és 3D/4D képeket biztosít.
 • NAGYOBB SEBESSÉG
  10x nagyobb adattovábbítási sebesség és nagyon magas képalkotási frekvencia.
 • NAGYOBB RUGALMASSÁG
  4x nagyobb feldolgozási teljesítmény a fejlett alkalmazások és a hatékony munkaciklus érdekében
 • RADIANCE SYSTEM ARCHITECTURE
  Radiance System Architecture segítségével a Voluson E10 készülék figyelemre méltó javulást biztosít a képminőségben, a részletekben és az új megjelenítési formákban a pontos jelfelbontásnak köszönhetően.
 • KONCENTRÁLÁS AZ EGÉSZSÉGI SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGÉRE A VOLUSON E10 KÉSZÜLÉKNEK KÖSZÖNHETŐEN
  - Rendkívüli magabiztosság, hogy képes vagy válaszolni az összes ultrahanggal kapcsolatos kérdésre, amely a nők egészségével kapcsolatos
  - Az érzékenység és sajátosság növelése, különösen a magzati egészség értékelésének korai szakaszában
  - Rövidítés és egyszerűsítés, különösen a szabványos vizsgálatokban, a munkaciklus hatékonyságának optimalizálására.
  - Magas minőségi szint biztosítása a rendelőben vagy az ambulancián

Voluson E10: Új távlatok

Több részlet. Nagyobb áttekinthetőség. Kevesebb idő és erőfeszítés.
Az új megjelenítési technológiák a Voluson E10 rendszerben biztosítják az Ön számára a legjobb képminőséget, amit valaha láthatott a Voluson berendezéseken - az eddigiekben szükséges idő tört részében.

Voluson E10 Radiantflow Herz nobilis maganrendelo 4d ultrahang debrecenRadiantflow™

A GE innovatív funkciója, a Radiantflow, új eredményt jelent a színes Doppler technológiában. A hagyományos színes Doppler ultrahang technológiával szemben a Radiantflow határozottan kivetíti az áramlást, még a 2D használata mellett is, biztosítva a mélység áttekinthető kompenzációját, különösen, javított képességet a környező szövetektől való megkülönböztetéshez és egyértelműbb elválasztást az egymás melletti, vagy kereszteződő vérerek esetében.

Slowflow  HD

Ennek az új Doppler technológiának köszönhetően, megjelenítheti a szélsőségesen alacsony áramlás szintű ereket, nagyon jó térbeli felbontás mellett.


HDlive

 • Voluson E10 Radiantflow Herz nobilis maganrendelo 4d ultrahang debrecenA HDlive™ csomagtechnológiával - az alapvető probléma megoldó eszközzel - egyszerű módon, példátlan mélységgel és átláthatósággal kaphat téfogati képeket.
 • HDlive™ Silhouette - Térfogati képalkotás magasan szintre emelve a belsőleg vagy külsőleg kivetített szövetfajták kezelési lehetőségének köszönhetően.
 • HDlive™ Studio - Megvilágítja a magzatot és a környező magzatvizet legfeljebb három független, különböző telítettségű és árnyalatú fényforrással.
 • HDlive™ Flow - Az érstruktúrák megvilágítása nagyobb mélység és méret percepcióval.
 • HDlive™ Silhouette - Az érstruktúrák megjelenítése az azokat körülvevő szövetekkel együtt, különböző határ erősítési és akusztikai erősítési szintekkel.

V-SRI

A GE bevált algoritmusa, a "Speckle Reduction Imaging (SRI)" (Folt Redukció Ábrázolása) , minimalizálja az ultrahangos keresztmetszeti ábrázolásra jellemző művi szemcsézettséget, lehetővé téve a legapróbb szemcsézettségű szövetek bemutatását, hasonlóan, mint a rezonánsnál, a szürke skála kis különbségeinek tökéletes felismerhetőségével.

Volume SRI (V-SRI) - Csökkenti a foltosságot, kihasználva a térfogati/voxeleket, összehasonlítva a hagyományos egyedi szelet ábrázolással, Térfogat Ábrázolásnak köszönhetően, Folt Redukcióval, a 3D/4D minőség javítása és a többsíkú vizsgálatokban a megjelenített képeken a kisímítási hatás növelése érdekében.

Voluson E10 Radiantflow Herz nobilis maganrendelo 4d ultrahang debrecenFejlett VCI (Térfogati kontraszt képalkotás)

A fejlett VCI - Hozzáilleszti a szelet vastagságát a 3D vagy 4D képekben, hogy segítse megnövelni a kontraszt felbontást a megjelenítési technikák alkalmazásával, mint pl. csont és szövetek megjelenítése. Alkalmazható az akvizíciós síkban (VCI-A), statikus 3D vagy OmniView térfogati vizsgálatokban.

OmniView

OmniView - Tetszőleges síkot képezhetsz a 3D vagy 4D térfogatból úgy, hogy rajzol egy vonalat, görbét, szöget vagy rámásol az adott struktúrára. Ez az értékes technológia lehetővé teszi még a nem szabályos alakú szerkezetek megtekintését is a 2D ábrázolásban elérhetetlen módon.

SonoRenderlive

Ez az értékes funkció segít Önnek a rendervonalnak a render síkon való elhelyezése révén, a melléktermékek csökkentésében. A SonoRenderStart automatikusan megkeresi az impedanciaugrást a magzati felület és az amniotikus folyadék között, majdnem teljesen kiküszöbölve az összes, az ehhez az interfészhez proximálisan elhelyezkedő struktúra visszhangját.

SonoRenderlive állandóan aktualizálja a vonal elhelyezkedését a magzat mozgása szerint a 4D vizsgálat alatt.

Voluson E10 - Elasztikus kivetítés. Hiteles eredmények.

Voluson E10 Radiantflow Herz nobilis maganrendelo 4d ultrahang debrecen

Korábban megkapott információ. Korábbi beavatkozás.
A dedikált alkalmazásoknak és jellemzőknek valamint a kép kiváló minőségének köszönhetően, a Voluson E10 rendszer biztosítja eredményeidet az egészség bizonyos irányú értékelésében és páciensedet végigkíséri a terhesség egész időtartama alatt. Az első trimeszter alatti szűrővizsgálatoktól a magzat echó kardiológiai értékeléséig, a rendszer részletes információkat biztosít számodra, ami segít az esetleges problémák korai időpontban való feltárásában, úgy, hogy korábban tudj beavatkozni.

Új ábrázolási technológiák a Voluson E10 berendezéssel

A Voluson E10 új ábrázolási technológiái javítják a patológia felismerésének képességét és precíz értékelését a belső nemi szervek környékén. Ezt támogatja a Radiance Architecture új architektúrája szürke skálájának különösen apró gradációja, összekapcsolva a GE új, "Folt Redukció Ábrázolása" innovációs eszközével.

A minőséget tökéletesítő innovációk kihasználhatók a meddőséget kezelő gyógymódok terén is, különösen a jelentősen megnövelt térbeli felbontás által nyújtott jobb kontrasztnak köszönhetően.

 

 

A Voluson E10 4D ultrahang berendezéssel készült képek