• BEJELENTKEZÉS:
 • 06 30 217-5556

Hétfő - Péntek: 8 - 17 - Előzetes bejelentkezés alapján.

szechenyi 2020 small

I. trimeszteri kombinált teszt

Down szűrés

GE Healthcare Voluson S8 BT18 típusú ultrahang készülék

Kelet-Magyarország legjobb szülészeti-nőgyógyászati ultrahang készüléke Debrecenben egyedül a Nobilis 4D Ultrahang Magánrendelőben!

Novákné Szerdahelyi Zsuzsa ismételten a legmagasabb szintű minőséget választotta, a GE Healthcare Voluson E10 típusú csúcskategóriás ultrahang készülékével folytatja munkáját, hogy a kismamáknak kiemelkedő szintű ellátást biztosítson. Debrecenben egyedül a Nobilis magánrendelőben használják a legújabb 4D ultrahang Voluson E10 készüléket. 

Gratulálunk Zsuzsa, sok sikert az elkötelezett munkádhoz!

Ge Ultraschall Logo nobilis maganrendelo 4d ultrahang debrecen 
GE Healthcare

 

Voluson™ E10: Tökéletesség, amit követel, szabványok, amelyeket kijelöl

Voluson E10, termék a Szakértői Sorozatból (Expert Series), amelyet a szülészeti/nőgyógyászati és perinatológiai magasszintű diagnosztika számára fejlesztettek ki, ahol többségében bonyolult esetek fordulnak elő. 

Voluson E10, legújabb változatában a legfejlettebb és leghatalmasabb ultrahang rendszerünket képezi. A rendszer innovatív kiképzése és hatalmas lehetőségei leegyszerűsítik az Ön számára a szükséges információk összegyűjtését.

 • A konvencionális diagnosztikai korlátozások kikerülése, nagyobb mennyiségű információ szerzése, nagyobb áttekinthetőség és gyorsaság.
 • A mérési hatékonyság, pontosság és ismételhetőség növelése a Voluson rendszer automatikus funkcióinak köszönhetően.
 • Az ultrahang vizsgálati képek adatai és az eredmények biztonságos cseréje a páciensekkel és a csapatában lévő orvosokkal.
 • A munkaciklus hatékonyabbá tétele: ViewPoint segít egyszerűsíteni mindennapi munkáját a rutin ellenőrző vizsgálatoktól a komplikált diagnosztikai vizsgálatokig.

Voluson E10: Kivételes 4D elektronikus képek

Radiance System Architecure E10 készüléke, az eM6C, első elektronikus 3D/4D fejjel, elhajlított matricával, ultragyors térfogatmérési gyakorisággal, tökéletes egynemű térfogati felbontású képet ad - áttörést jelent, főleg a magzat 4D ultrahangos vizsgálatában.

 • 3d 4D ultrahang voluson E10 keszulekKét-Síkú Ábrázolás (Bi-Plane imaging) - Egyidejűleg biztosítja nagy felbontású képek kivetítését nagy frissítési gyakorisággal, két egymásra merőleges síkon. A technológia alkalmazható 2D és színes Doppler képalkotásban.
  Klinikai alkalmazás: gerinc vizsgálat, szájpadlás, szív, agy és amniotikus punkcióval járó eljárások, perkután köldökzsinórvér-gyűjtés, korion villus mintavétel, merőlegesség igazolása (azaz méhnyak áttetszősége, magzati szívvizsgálat), potenciális akadályok feltárása a beavatkozások előtt.

 • VCI-A (Térfogati kontraszt képalkotás) - Kiváló kontraszt felbontást biztosít a vastag szelet térfogatú szürkeárnyalatos és színes Doppler-képeken keresztül. A képkocka frissítés sebességének 23%-os növekedésével a VCI-A szabványos módban használható*.
  Klinikai alkalmazás: Magzati agyszerkezet, végtagok, szájpadlás, puha szövetek, szív tetszőleges síkban, és kontraszt felbontás hozzáadásaként a puha szövetek, agy, szív stb. vizsgálatánál.
  *Összehasonlítva a BT15 modellel

 • eSTIC (Tér-Időbeli Kép Korrekció) - javítja a magzat szívének vizsgálatát a redukció révén, egészen az akvizíciós idő 75% szintjéig a hagyományos STIC-vel szemben..
  A magzat mozgásából eredő műtermékek csökkentése és a B & C javítása. Az akvizíciós idő lecsökken, 12 s helyett 1,3 s.
  Klinikai alkalmazás: Magzati szív-vizsgálat, anatómiai, patológiai és fiziológiai értékelés 3D dimenzióban.

 • e4D SnapShot (e4D felvétel) - lazán és gyorsan rögzíti a magas minőségű 3D vagy eSTIC képet, a munkaciklusban fellépő szünet nélkül
  SnapShot optimalizálja a vizsgálati időt az egygombos hozzáférésnek köszönhetően a 4D módból, valós időben a nagy felbontású képek akvizíciója részére. A SnapShot csökkenti a billentyű leütési számot több mint 80%-kal a 4D-ből való áttéréskor valós időben az eSTIC-be vagy a 3D megjelenítéshez** Összeségében csökkenti az akvizíciós időt 67%-kal*** **Az összehasonlítást GE eM6C fej és GE RAB6-D fej alkalmazásával végezték.
  ***3D, BT20 felvételi idejének csökkentése összehasonlítva a BT17-tel

 • Voluson e4D képek
  A Voluson e4D technológia ultragyors frekvenciát vezet térfogati vizsgálatokba, elasztikus ábrázolási formákat és tökéletes felbontást, a rutin szülészeti vizsgálatoktól a bonyolult magzat echó kardiográfiáig.

Voluson E10 thumbs nobilis maganrendelo 4d ultrahang debrecenVoluson E10 – Radiance System Architecture

 Új szabványokat jelöl ki az ultrahang vizsgálatokban és a megjelenítési technológiákban a kifinomult nyaláb-alkotásnak és a fejlett feldolgozásnak köszönhetően

 • NAGYOBB ÁTTEKINTHETŐSÉG
  4x, jobb párhuzamos visszhang feldolgozás rendkívül alacsony zavarszintet és imponálóan reális 2D és 3D/4D képeket biztosít.
 • NAGYOBB SEBESSÉG
  10x nagyobb adattovábbítási sebesség és nagyon magas képalkotási frekvencia.
 • NAGYOBB RUGALMASSÁG
  4x nagyobb feldolgozási teljesítmény a fejlett alkalmazások és a hatékony munkaciklus érdekében
 • RADIANCE SYSTEM ARCHITECTURE
  Radiance System Architecture segítségével a Voluson E10 készülék figyelemre méltó javulást biztosít a képminőségben, a részletekben és az új megjelenítési formákban a pontos jelfelbontásnak köszönhetően.
 • KONCENTRÁLÁS AZ EGÉSZSÉGI SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGÉRE A VOLUSON E10 KÉSZÜLÉKNEK KÖSZÖNHETŐEN
  - Rendkívüli magabiztosság, hogy képes vagy válaszolni az összes ultrahanggal kapcsolatos kérdésre, amely a nők egészségével kapcsolatos
  - Az érzékenység és sajátosság növelése, különösen a magzati egészség értékelésének korai szakaszában
  - Rövidítés és egyszerűsítés, különösen a szabványos vizsgálatokban, a munkaciklus hatékonyságának optimalizálására.
  - Magas minőségi szint biztosítása a rendelőben vagy az ambulancián

Voluson E10: Új távlatok

Több részlet. Nagyobb áttekinthetőség. Kevesebb idő és erőfeszítés.
Az új megjelenítési technológiák a Voluson E10 rendszerben biztosítják az Ön számára a legjobb képminőséget, amit valaha láthatott a Voluson berendezéseken - az eddigiekben szükséges idő tört részében.

Voluson E10 Radiantflow Herz nobilis maganrendelo 4d ultrahang debrecenRadiantflow™

A GE innovatív funkciója, a Radiantflow, új eredményt jelent a színes Doppler technológiában. A hagyományos színes Doppler ultrahang technológiával szemben a Radiantflow határozottan kivetíti az áramlást, még a 2D használata mellett is, biztosítva a mélység áttekinthető kompenzációját, különösen, javított képességet a környező szövetektől való megkülönböztetéshez és egyértelműbb elválasztást az egymás melletti, vagy kereszteződő vérerek esetében.

Slowflow  HD

Ennek az új Doppler technológiának köszönhetően, megjelenítheti a szélsőségesen alacsony áramlás szintű ereket, nagyon jó térbeli felbontás mellett.


HDlive

 • Voluson E10 Radiantflow Herz nobilis maganrendelo 4d ultrahang debrecenA HDlive™ csomagtechnológiával - az alapvető probléma megoldó eszközzel - egyszerű módon, példátlan mélységgel és átláthatósággal kaphat téfogati képeket.
 • HDlive™ Silhouette - Térfogati képalkotás magasan szintre emelve a belsőleg vagy külsőleg kivetített szövetfajták kezelési lehetőségének köszönhetően.
 • HDlive™ Studio - Megvilágítja a magzatot és a környező magzatvizet legfeljebb három független, különböző telítettségű és árnyalatú fényforrással.
 • HDlive™ Flow - Az érstruktúrák megvilágítása nagyobb mélység és méret percepcióval.
 • HDlive™ Silhouette - Az érstruktúrák megjelenítése az azokat körülvevő szövetekkel együtt, különböző határ erősítési és akusztikai erősítési szintekkel.

V-SRI

A GE bevált algoritmusa, a "Speckle Reduction Imaging (SRI)" (Folt Redukció Ábrázolása) , minimalizálja az ultrahangos keresztmetszeti ábrázolásra jellemző művi szemcsézettséget, lehetővé téve a legapróbb szemcsézettségű szövetek bemutatását, hasonlóan, mint a rezonánsnál, a szürke skála kis különbségeinek tökéletes felismerhetőségével.

Volume SRI (V-SRI) - Csökkenti a foltosságot, kihasználva a térfogati/voxeleket, összehasonlítva a hagyományos egyedi szelet ábrázolással, Térfogat Ábrázolásnak köszönhetően, Folt Redukcióval, a 3D/4D minőség javítása és a többsíkú vizsgálatokban a megjelenített képeken a kisímítási hatás növelése érdekében.

Voluson E10 Radiantflow Herz nobilis maganrendelo 4d ultrahang debrecenFejlett VCI (Térfogati kontraszt képalkotás)

A fejlett VCI - Hozzáilleszti a szelet vastagságát a 3D vagy 4D képekben, hogy segítse megnövelni a kontraszt felbontást a megjelenítési technikák alkalmazásával, mint pl. csont és szövetek megjelenítése. Alkalmazható az akvizíciós síkban (VCI-A), statikus 3D vagy OmniView térfogati vizsgálatokban.

OmniView

OmniView - Tetszőleges síkot képezhetsz a 3D vagy 4D térfogatból úgy, hogy rajzol egy vonalat, görbét, szöget vagy rámásol az adott struktúrára. Ez az értékes technológia lehetővé teszi még a nem szabályos alakú szerkezetek megtekintését is a 2D ábrázolásban elérhetetlen módon.

SonoRenderlive

Ez az értékes funkció segít Önnek a rendervonalnak a render síkon való elhelyezése révén, a melléktermékek csökkentésében. A SonoRenderStart automatikusan megkeresi az impedanciaugrást a magzati felület és az amniotikus folyadék között, majdnem teljesen kiküszöbölve az összes, az ehhez az interfészhez proximálisan elhelyezkedő struktúra visszhangját.

SonoRenderlive állandóan aktualizálja a vonal elhelyezkedését a magzat mozgása szerint a 4D vizsgálat alatt.

Voluson E10 - Elasztikus kivetítés. Hiteles eredmények.

Voluson E10 Radiantflow Herz nobilis maganrendelo 4d ultrahang debrecen

Korábban megkapott információ. Korábbi beavatkozás.
A dedikált alkalmazásoknak és jellemzőknek valamint a kép kiváló minőségének köszönhetően, a Voluson E10 rendszer biztosítja eredményeidet az egészség bizonyos irányú értékelésében és páciensedet végigkíséri a terhesség egész időtartama alatt. Az első trimeszter alatti szűrővizsgálatoktól a magzat echó kardiológiai értékeléséig, a rendszer részletes információkat biztosít számodra, ami segít az esetleges problémák korai időpontban való feltárásában, úgy, hogy korábban tudj beavatkozni.

Új ábrázolási technológiák a Voluson E10 berendezéssel

A Voluson E10 új ábrázolási technológiái javítják a patológia felismerésének képességét és precíz értékelését a belső nemi szervek környékén. Ezt támogatja a Radiance Architecture új architektúrája szürke skálájának különösen apró gradációja, összekapcsolva a GE új, "Folt Redukció Ábrázolása" innovációs eszközével.

A minőséget tökéletesítő innovációk kihasználhatók a meddőséget kezelő gyógymódok terén is, különösen a jelentősen megnövelt térbeli felbontás által nyújtott jobb kontrasztnak köszönhetően.

 

 

A Voluson E10 4D ultrahang berendezéssel készült képek

nobilis 4d ultrahang ajandekutalvany 01Lepje meg kismama ismerősét egy nem megszokott, felejthetetlen és később már pótolhatatlan élménnyel!

Rendeljen születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy csak meglepetésként egy Nobilis 4d Ultrahang AJÁNDÉKUTALVÁNYT!

Az ajándékutalvány* értéke bruttó 18 000,-Ft.
Felhasználható - megegyezés alapján - bármely szolgáltatás értékének fedezetére.
Az ajándékutalvány összege pénzre nem cserélhető!

Az ajándékutalvány megrendelésének menete:

 1. Töltse ki az ajándékutalvány igénylő űrlapot (lásd lentebb):
  Az ajándékutalvány csak akkor válik érvényessé, ha az utalás beérkezett számlaszámunkra.

 2. Az utalvány értékét (18 000,-Ft) kérjük utalja át, vagy a bankfiókban fizesse be számlaszámunkra.
   
  Bankszámlaszám: 60600084-18002478
  Kedvezményezett neve: GYO-SON Bt.
  Bank neve: TISZÁNTÚLI Takarék Takarékszövetkezet
  Bank címe: 4026 Debrecen, Bethlen u. 6-8
  A közlemény rovatba kérem írja be : AJÁNDÉKUTALVÁNY  (és a kismama nevét.)
   
 3. Amint a pénz beérkezéséről megérkezik a visszajelzés bankunktól az AJÁNDÉKUTALVÁNY érvényessé válik.
  Kérésre küldünk egy nyomtatható ajándékutalványt is, de a kismama neve alapján és a beérkezett banki utalás alapján egyértelműen be tudjuk azonosítani, hogy ki jogosult az ajándékutalvány beváltására. 

 4. A kivizsgált anyuka A VIZSGÁLAT ELŐTT - az adatai felvételekor - kérem  JELEZZE, hogy az ajándékutalvány értékét szeretné felhasználni!

*Az ajándékutalvány névre szóló, másra át nem ruházható. Érvényességi ideje 12 hónap.

nobilis 4d ultrahang ajandekutalvany 01Lepje meg kismama ismerősét egy nem megszokott, felejthetetlen és később már pótolhatatlan élménnyel!

Rendeljen születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy csak meglepetésként egy Nobilis 4d Ultrahang AJÁNDÉKUTALVÁNYT!

Az ajándékutalvány* értéke bruttó 18 000,-Ft.
Felhasználható - megegyezés alapján - bármely szolgáltatás értékének fedezetére.
Az ajándékutalvány összege pénzre nem cserélhető!

Az ajándékutalvány megrendelésének menete:

 1. Töltse ki az ajándékutalvány igénylő űrlapot (lásd lentebb):
  Az ajándékutalvány csak akkor válik érvényessé, ha az utalás beérkezett számlaszámunkra.

 2. Az utalvány értékét (18 000,-Ft) kérjük utalja át, vagy a bankfiókban fizesse be számlaszámunkra.
   
  Bankszámlaszám: 60600084-18002478
  Kedvezményezett neve: GYO-SON Bt.
  Bank neve: TISZÁNTÚLI Takarék Takarékszövetkezet
  Bank címe: 4026 Debrecen, Bethlen u. 6-8
  A közlemény rovatba kérem írja be : AJÁNDÉKUTALVÁNY  (és a kismama nevét.)
   
 3. Amint a pénz beérkezéséről megérkezik a visszajelzés bankunktól az AJÁNDÉKUTALVÁNY érvényessé válik.
  Kérésre küldünk egy nyomtatható ajándékutalványt is, de a kismama neve alapján és a beérkezett banki utalás alapján egyértelműen be tudjuk azonosítani, hogy ki jogosult az ajándékutalvány beváltására. 

 4. A kivizsgált anyuka A VIZSGÁLAT ELŐTT - az adatai felvételekor - kérem  JELEZZE, hogy az ajándékutalvány értékét szeretné felhasználni!

*Az ajándékutalvány névre szóló, másra át nem ruházható. Érvényességi ideje 12 hónap.

Rendelő

Debrecen, Nagy Lajos király tér 5.

BEJELENTKEZÉS

Telefon: 06 30 217 5556 Előzetes bejelentkezés.

FOGADÁSI IDŐ

Hétfő-Péntek: 8.00-17.00

Szonográfusunk

Novákné Szerdahelyi Zsuzsanna, szonográfus
NOBILIS 4D Ultrahang Magánrendelő
Debrecen Nagy Lajos király tér 5.
Bejelentkezés: 06-30-217-5556

nobilis fekvo white