• Down szűrés

  A terhességek kb. 1%-ában az újszülött teljesen egészséges szülőktől súlyos szellemi vagy testi fogyatékkal születik. bővebben »
 • Áraink

  4D Baba mozi, Szülészeti és nőgyógyászati ultrahangvizsgálat, Magzati szűrővizsgálat, I. Trimeszterbeli kombinált, Down-kór szűrés, 12 hetes magzati szűrővizsgálat egyéni kockázatbecsléssel, 12 hetes magzati szűrővizsgálat stb.. bővebben »
 • Szülészeti ultrahang

  A terhesség alatt végzett ultrahang vizsgálat célja a méhen belüli magzat fejlődésének nyomon követése, esetleges fejlődési rendellenességek felismerése, valamint a magzati és vagy anyai veszélyállapotok észlelése. bővebben »
 • Nőgyógyászati ultrahang

  Nőgyógyászai ultrahang vizsgálat során információt kapunk a méh és petefészkek helyzetéről, nagyságáról, szerkezetéről és ezek kóros elváltozásairól. bővebben »
 • 3D-4D ultrahang vizsgálat

  3D-4D ultrahang technika a tomographia módszerén alapuló képalkotó eljárás, mint a CT és MRI. bővebben »
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Aktuális ajánlatunk

A legkorszerűbb 4D Ultrahang készülékkel felszerelt rendelő Debrecenben

- 4D hüvelyi vizsgálófejjel
- 12 hetes  magzati szűrővizsgálat FMF kritériumok szerint, lelettel.
- I. trimeszterbeli kombinált Down-kór szűrés.
- I. trimeszterbeli szűrővizsgálat egyénre szabott kockázatbecsléssel.

A 4D-s hüvelyi ultahangvizsgálat részletgazdagabb, és pontosabb képet mutat, ezáltal biztosabban felismerhetőek az esetleges rendellenességek. Különösen fontos ez a 12 hetes magzati  szűrővizsgálat során amikor milliméter pontosággal kell  meghatározni fontos méréseket. Ezt biztosítja számunkra a legkorszerübb 4D hüvelyi vizsgálófej.

Az anyaság érzése már a fogantatást követően néhány nappal, héttel kezdődik. A kismamák érzékelik a "más állapot"jeleit, figyelik testük külső-belső változásait. Nem kis dolog, egy új élet van kibontakozóban. Az érzések még bizonytalanok, tele vannak aggodalommal.Bíztos minden rendben van? Egészségesen fejlődik? Meg van mindene? Esetleg nincsenek e ketten? Fogalmazódik meg a kérdés minden kismama gondolatában. De jó lenne látni! A szív dobbanását hallani. Ma már ez nem lehetetlen, mindenki számára elérhető az a fantasztikus lehetőség, hogy néhány napos vérzés kimaradást követően látható a terhesség a legkorszerübb 4D ultrahang segitségével.Nyomonkövethető a magzat fejlődése.Nincs annál felemelőbb érzés amikor a kismama,édesapa saját szemével láthatja a magzat mozgását, szívműködését, grimaszait, sőt a kivetítőről a magzat a családra vissza mosolyog.Olyan boldogság tölti el a kismamák szívét, amihez fogható nincs kerek e világon.Ebből kaphatnak ízelítőt az apukák is, amikor egy 4D ultrahang vizsgálat során kézzel foghatóvá válik ami addig csak érezhető, sejthető volt.Nevén lehet nevezni a magzatot,hiszen kiderül hogy kisfiú, vagy  kislány e. A Noblis 4D ultrahang rendelőben részesei lehetnek ennek az élménynek. Megajándékozhatják születendő gyermeküket a lehetőséggel, hogy ő is megnézheti saját magát  "pocak lakó" korából. Olyan ajándék ez ami később már nem pótolható.Pszichológusok által is bizonyított, hogy a magzat látványa érzelmileg erősíti a kötődést mind az anya-gyermek, mind az apa-gyermek kapcsolatban.

25 hetes magzat 4D videoklip

Novákné Szerdahelyi Zsuzsanna (szonográfus)Novákné Szerdahelyi Zsuzsanna (szonográfus)

4D Baba mozi: 15.000 Ft

4D felvétel készül a magzatról DVD-re, 4D-s videoklip (4D babamozi) és fotók CD-re (4D babafotók), továbbá 2 db színes fénykép AJÁNDÉK

 • terhesség megállapítás
 • magzati szűrővizsgálat szakmai protokoll alapján
 • cikluskövetés, meddőségi kivizsgálás kezelés alatt
 • méhen belüli fogamzásgátló eszköz (IUD) helyzetének ellenőrzése ultrahanggal


4d babamozi 04

Rendelési időpontok:

minden nap, 
előzetes bejelentkezés alapján.
tel.: 06-30217-5556